Autoverolaskuri

Autoverolaskuri on nopea ja helppokäyttöinen ratkaisu arvioida autovero tuontiautoille ja moottoripyörille. Valitse ensi rekisteröintivuosi jonka jälkeen haet Tullin Mahti- hintajärjestelmästä yleisen myyntihinnan kyseiselle autolle. Syötä tämä tieto autoverolaskuriin ja täytä muut tarvittavat kentät laskelmaa varten. Mopoautoista ei mene autoveroa.

Autoverolaskuri on päivitetty 01.01.2016 voimaan astuneen autoverolain muutoksen johdosta. Vähäpäästöiset (alle 141 g/km) autot verotetaan nyt alemmalla verokannalla. Lisäksi uudistettu autoverolaskurimme ottaa huomioon Tullin uuden verotusmenettelyn jossa verrataan auton ensirekisteröintivuoden ja sen jälkeen voimaan tulleiden autoverolakien verotusprosentteja kyseisen auton päästölle. Tulli käyttää tällöin vertailun matalinta veroprosenttia autoveron määrittämistä varten.

Autoveropäätös- tietokanta sisältää Tullin tekemät veropäätökset autoista ja moottoripyöristä. KHO:n päätös 19.12.2014 autoverotuksesta tulee vaikuttamaan positiivisesti maksettavaan autoveroon. Se tarkoittaa että ennen 31.03.2012 ensirekisteröityjen ajoneuvojen autoveropäätökset jotka Tulli on tehnyt 01.04.2012 – 31.12.2014 eivät enää pidä paikkaansa. Tulli on ottanut KHO:n määräämän menettelyn käyttöön 01.01.2015 ja siitä lähtien tehdyt päätökset pitävät paikkansa.

Käytä hakua täyttämällä ajoneuvon merkki ja malli. Moottoripyörissä kannattaa käyttää teknistä mallimerkintää esim. Honda GL 1800 eikä Honda Goldwing. Hakutulokset voit lajitella aakkosjärjestyksen, päätöspäivän, käyttöönottopäivän, ajokilometrien ja autoveron määrän perusteella.

Disclaimer
Vaikka Belcar.fi autoverolaskuri on laadittu suurta huolellisuutta noudattaen niin Vinkka Trading Company ei voi taata sen tarkkuutta, täydellisyyttä eikä ajantasaisuutta. Tullin autoveropäätös saattaa poiketa laskurin veroarviosta. Autoverolaskurin käyttäjä ei voi esittää vaateita laskurin laatijaa vastaan.

Tutustu välityspalveluumme Auto Saksasta ja tilaa COC todistus meiltä 

Ajoneuvo
Ensi rekisteröinnin vuosi
Polttoaine
Yleinen myyntihinta Tullin Mahti-hintajärjestelmässä
CO2 päästö (g/km)
Veroprosentti %
Laske
Autovero €
Ensi rekisteröinnin vuosi
Kokoluokka
Yleinen myyntihinta Tullin Mahti-hintajärjestelmässä
Veroprosentti %
Laske
Vero €

Tietokanta päivitetty: 31.01.2018

Jaa autoverolaskuri ystäviesi kanssa