Hyvitysehdot

Peruutuskäytäntö

Ajoneuvojen rekisteröintikatsastukseen liittyvien aikarajoitusten vuoksi käsittelemme tilaukset heti kun maksu on vastaanotettu. Jos jostain syystä haluat peruuttaa tilauksen, sinun on tehtävä se sähköpostitse kolmen (3) tunnin kuluessa tilauksen tekemisestä.

Hyvitysmenetelmä

  • Jos COC-todistusta ei jostain syystä hyväksytä rekisteröintikatsastukseen, tulee asiakkaan ilmoittaa siitä meille 30 päivän kuluessa ostosta ja mainita selkeä syy. Jos tietoja on korjattava tietojen puutteellisuuden tai virheen vuoksi, toimitamme asiakirjasta korjatun version sähköpostitse kymmenen viikon kuluessa. Jos asiakirjaa ei hyväksytä jostain muusta syystä, yritämme selvittää asian katsastusaseman kanssa.
  • Jos emme pysty toimittamaan korjattua versiota asiakirjasta tai ratkaisemaan asiaa katsastusaseman kanssa, tarjoamme täyden hyvityksen.
  • Muista syistä emme voi antaa hyvitystä tuotteen luomiseen liittyvän työn ja sen vuoksi, että tuote on luotu yksinomaan yksilölliselle ajoneuvolle, jolla on ainutlaatuinen valmistenumero.
  • Kun korjauspyyntösi on vastaanotettu ja tarkistettu, lähetämme sähköpostitse toteutettavat toimenpiteet.
  • Ilmoitamme sinulle myös hyvityksesi hyväksymisestä tai hylkäämisestä.

Hyvitystoimenpiteet

  • Hyvityksesi tehdään samalle tilille, jota käytit ostoksesi tekemiseen.
  • Hyvityksesi käsitellään ja maksetaan automaattisesti pankki- tai luottokortillesi tai alkuperäiselle maksutavallesi kymmenen (10) arkipäivän kuluessa.

Muutokset tähän hyvityskäytäntöön

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä hyvityskäytäntöä milloin tahansa. Muutokset julkaistaan verkkosivustollamme. Muutoksia voidaan tehdä tilauksen tekemisen jälkeen. Tässä tapauksessa sovelletaan hyvityskäytäntöä, joka oli voimassa tilauksen tekohetkellä. Voit myös saada ajantasaisen kopion hyvityskäytännöstämme ottamalla meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta.