Autot ja moottoripyörät Hollannista

Olemme kokenut asiantuntija vaivattomaan auton ja moottoripyörän tuontiin Alankomaista

Miksi Hollannista?

Alankomaiden autokanta on laadukas ja turvallinen.

Sähköautotarjonta
Alankomaissa sähköautojen käyttöönottoa tuetaan veroeduilla, minkä ansiosta Hollanti on johtava sähköautojen maa Euroopassa. Tämä näkyy myös laajasta tarjonnasta.
Autoveron palautus
Alankomaissa on autovero (BPM), jota sovelletaan autoihin polttomoottoreilla. Sen voi pyytää takaisin, jos auto rekisteröidään Suomeen. Tämä houkuttelee myös tuomaan nuoren auton Hollannista.
Avoimet ajoneuvotiedot
Auton osto näkemättä sitä on luonnollisesti jännittävää. Onneksi hollantilaisista autoista on avoimia tietoja muun muassa kilometrien luotettavuudesta, omistajamäärästä ja katsastuksen voimassaolosta. Avoimet tiedot antavat varmuutta päätöksentekoon.

Miten voimme auttaa?

Haku
Jos et löydä sopivaa vaihtoehtoa hakukoneista, autamme mielellämme tarkistamalla laajan verkostomme tarjonnan.
Tarkastuspalvelut
Keskeisestä sijainnistamme lähellä Amsterdamia pystymme suorittamaan tarkastuksia lähes koko Hollannissa. Koeajamme auton ja suoritamme tarkastuksen kaavakkeen mukaan. Palvelun hinta on 450 € + € 0,50/km sis. ALV.
Paperityöt
Pystymme hoitamaan ajoneuvon liikennekäytöstäpoiston. Voimme auttaa myös autoveron tai uuden auton arvonlisäveron palautushakemuksissa.
Kuljetus
Verkostoomme kuuluu useampi suomalainen kuljetusliike. Kartoitamme nopeimman noutomahdollisuuden ajoneuvollesi. Hinta on 1200 € sis. ALV. Voit myös noutaa itse.