COC todistus

Certificate of Conformity nopeasti ja edullisesti hintaan € 125

Vaatimustenmukaisuustodistus tai eri nimellä COC todistus on todistus siitä että ajoneuvo täyttää yhteisön ajoneuvoja koskevaa lainsäädäntöä. Se edistää ajoneuvojen vapaan liikkumisen EU- alueella ilman että ne tarvitsevat erillisen homologaation eri maissa.

Autot, moottoripyörät ja hyötyajoneuvot tarvitsevat vaatimustenmukaisuustodistuksen joka perustuu valmistajan antamiin tietoihin jotka sisältävät auton tekniset tiedot kuten päästö-, melu-, variantti- ja versiotiedot. Tyyppihyväksyntänumero rekisteriotteessa tai valmistajan tarrassa antaa varmuuden että ajoneuvolle saadaan COC todistus. Voimme useimmissa tapauksissa toimittaa myös COC todistuksen vanhemmille ajoneuvoille joissa ei ole tyyppihyväksyntänumeroa.

Useimmissa Suomeen ulkomailta tuoduissa ajoneuvoissa kyseistä todistusta ei ole. Rekisteriotteen ja tehdaskilven perusteella voimme yhteistyössä TUV SUD:in kanssa laatia ja toimittaa tarvittava katsastuksessa kelpaava vaatimustenmukaisuustodistus. Pystymme toimittamaan sen autoille, moottoripyörille ja hyötyajoneuvoille.

COC todistus ja vastaavuustodistus valmistuvat 3 työpäivän sisällä jolloin saatte siitä PDF kopion sähköpostitse. Useimmissa tapauksissa katsastusasema hyväksyy kopion eikä katsastusta tarvitse keskeyttää. Alkuperäinen todistus saapuu postitse.

Olemme merkkiliikkeistä ja maahantuojista riippumaton vaatimustenmukaisuustodistuksien toimittaja mikä näkyy edullisessa hinnassa ja nopeassa toimituksessa.

Täytä tilauslomake jonne voit ladata kopion auton rekisteriotteesta ja kuvan tehdaskilvestä. Maksun suoritus on nopea, helppo ja turvallinen maksu- tai luottokortilla (debit tai credit). Maksun käsittelee Stripe. Jos ilmenee kysyttävää niin vastaamme mielellämme.

Vastaavuustodistus USA-autoille € 290

Kun ajoneuvo on valmistettu EU:n ulkopuolisille markkinoille niin sillä ei ole E-tyyppihyväksyntää, jolloin COC todistuksen laatiminen ei ole mahdollista.

Tietyissä tapauksissa voidaan kuitenkin laatia vastaavuustodistus, jossa vahvistetaan että ajoneuvo on valmistettu päästöluokituksen mukaan joka vastaa sillä hetkellä voimassa olevan Euro-päästöluokituksen normeja. Tämä koskee amerikkalaisia henkilöautoja vuodelta 2011 tai sitä nuorempia joilla on Kalifornian päästöluokitus.

Vastaavuustodistuksen hinta on € 290 sis. ALV ja sen voi tilata tilauslomakkeella. Liitteeksi täytyy lisätä kuvat auton rekisteristeriotteesta (US title) ja sen rungossa olevista tarroista kuten päästö-, rengas- ja runkonumerotarrat.

Tilaa nyt

COC todistus
125sis. ALV ja postikulut
  • local_post_office Toimitus 3 päivän sisällä
  • PDF kopio sähköpostitse
  • Valmistajan COC tiedot
  • Maksuvaihtoehdot
  • Maksu- tai luottokortti (Debit/Credit)
  • Tilisiirto