Autoverolaskuri

Autoverolaskuri on nopea ja helppokäyttöinen ratkaisu arvioida autovero tuontiautoille ja moottoripyörille. Valitse ensi rekisteröintivuosi jonka jälkeen haet Tullin Mahti- hintajärjestelmästä yleisen myyntihinnan kyseiselle autolle. Syötä tämä tieto autoverolaskuriin ja täytä muut tarvittavat kentät laskelmaa varten.

Autoverolaskuri on päivitetty 01.01.2016 voimaan astuneen autoverolain muutoksen johdosta. Vähäpäästöiset (alle 141 g/km) autot verotetaan alemmalla verokannalla. Lisäksi uudistettu autoverolaskurimme ottaa huomioon Verohallinnon uuden verotusmenettelyn jossa verrataan auton ensirekisteröintivuoden ja sen jälkeen voimaan tulleiden autoverolakien verotusprosentteja kyseisen auton päästölle. Verohallinto käyttää tällöin vertailun matalinta veroprosenttia autoveron määrittämistä varten.

Käytä hakua täyttämällä ajoneuvon merkki ja malli. Moottoripyörissä kannattaa käyttää teknistä mallimerkintää esim. Honda GL 1800 eikä Honda Goldwing. Hakutulokset voit lajitella aakkosjärjestyksen, päätöspäivän, käyttöönottopäivän, ajokilometrien ja autoveron määrän perusteella.

Disclaimer
Vaikka Belcar.fi autoverolaskuri on laadittu suurta huolellisuutta noudattaen niin Vinkka Trading Company ei voi taata sen tarkkuutta, täydellisyyttä eikä ajantasaisuutta. Verohallinnon autoveropäätös saattaa poiketa laskurin veroarviosta. Autoverolaskurin käyttäjä ei voi esittää vaateita laskurin laatijaa vastaan.

Kyllästynyt autoverosta? Tutustu meidän sähköautotarjontaan! Sähköautot
Ja tilaa COC todistus meiltä 

Ajoneuvo
Ensi rekisteröinnin vuosi
Polttoaine
Yleinen myyntihinta Verohallinnon ajoneuvojen hintatietopalvelussa
CO2 päästö (g/km)
Veroprosentti %
Laske
Autovero €
Ensi rekisteröinnin vuosi
Kokoluokka
Yleinen myyntihinta Verohallinnon ajoneuvojen hintatietopalvelussa
Veroprosentti %
Laske
Vero €

Tietokanta päivitetty: 01.05.2021

Jaa autoverolaskuri ystäviesi kanssa