Usein kysytyt kysymykset

Täältä löydät usein kysyttyjä kysymyksiä. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, ota meihin yhteyttä!

Tilaus

Todistus toimitetaan aluksi PDF-tiedostona sähköpostitse. Alkuperäinen versio lähetetään postitse.

Todistus laaditaan kolmessa työpäivässä, jonka jälkeen saat kopion sähköpostitse. Toimitus postitse kestää noin viikon.

Jos jostain syystä emme pysty toimittamaan COC-todistusta ilmoitamme tästä sinulle ja palautamme maksun.

Tässä tapauksessa voit tehdä tilauksen tilauslomakkeen kautta ja lähettää sen jälkeen meille viestin, jossa ilmoitat maan, jonne haluat rekisteröidä ajoneuvon.

Kyllä. Voit lähettää meille kuvan ajoneuvon rekisteriotteesta ja tehdaskilvestä. Näiden perusteella tarkistamme todistuksen saatavuuden.

Pyydämme rekisteriotteen maasta, josta ajoneuvo on tuotu. Jos tätä ei ole ja ajoneuvo on tuotu Alankomaista, Tanskasta tai Ruotsista, useimmissa tapauksissa riittää pelkkä rekisterinumero.

Muissa tapauksissa meidän on tapauskohtaisesti tarkistettava mahdollisuus toimittaa COC-todistus ajoneuvon tehdaskilven tai runkonumeron perusteella.

Maksu

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa Visa- ja Mastercard -maksukorteilla. Maksunkäsittelyn hoitaa Stripe. Suosittelemme tätä menetelmää, koska se on nopein ja helpoin.

Tarjoamme myös mahdollisuuden maksaa pankkisiirrolla.

Yritysasiakkaillemme tarjoamme laskutusmahdollisuuden.

Kyllä, ilmoita tilauslomakkeessa Y-tunnus ja valitse maksuvaihtoehdoksi pankkisiirto. Lähetämme sen jälkeen ALV 0 % laskun. 

Jos todistusta ei jostain syystä hyväksytä, yritämme ensisijaisesti selvittää tapauksen katsastusaseman kanssa. Jos tämä ei onnistu, palautamme maksun.

Yleistä

Ensisijaisesti todistuksen laatii tekninen yhteistyökumppanimme TUV SUD Auto Service GmbH, joka on nimetty tutkimuslaitos.

Valmistajalta tai maahantuojalta tilattu COC-todistus voi sisältää lisätietoja, mutta näitä ei tarvita rekisteröintikatsastusta tai autoveroilmoitusta varten. Olemme räätälöineet todistuksen sisältämään tarvittavat tiedot, mahdollistaen kilpailukykyisen hinnan ja nopeamman toimituksen.

Ajoneuvot

Tehdaskilven sijainti voi vaihdella ajoneuvon mukaan. Useimmissa tapauksissa se löytyy (apu)kuskin puolisesta ovesta tai moottoritilasta. Esimerkki:tehdaskilpi esimerkki 1

Jos ajoneuvolle ei ole e-tyyppihyväksyntää, meidän on tapauskohtaisesti tarkistettava tietojen saatavuus. Tarkastusta varten tarvitsemme kuvan ajoneuvon rekisteriotteesta ja tehdaskilvestä. Jos pystymme toimittamaan sen, hinta on 290 € sis. ALV.

Kyllä, pystymme lisäämään AKK:n vaatimukset COC todistukseen. Veloitamme lisäpalvelusta € 50 sis. ALV. 

Jos ajoneuvolla on e-tyyppihyväksyntä, pystymme toimittamaan sille COC-todistuksen. Tämä näkyy tehdaskilvestä.

Käytämme valmistajan toimittamia tietoja, jolloin jälkikäteen tehdyt muutokset eivät tule esiin. Tiedot ovat vain voimassa, jos ajoneuvo on alkuperäisessä tilassa.

Tietyillä ajoneuvoilla, kuten Mercedes-Benz Sprinterillä ja Vitoilla, on suuri määrä variantti-/versioyhdistelmiä. Näille malleille emme pysty jokaisessa tapauksessa toimittamaan COC-todistusta. Tämä riippuu rekisteriotteessa ilmoitetuista tiedoista.