Meistä

+0

Tyytyväistä asiakasta

+0

Vuotta toiminnassa

Helpompaa ajoneuvon tuontia

Autamme sinua tuomaan ajoneuvosi Suomeen ilman tavanomaisia vaikeuksia. Belcarin ansiosta rekisteröintiprosessin nopeuttaminen on helpompaa kuin koskaan.

Kun haluat rekisteröidä ajoneuvon, sinun on suoritettava rekisteröintiprosessi, vietävä ajoneuvo katsastusasemalle ja tehtävä sen jälkeen autoveroilmoitus. Katsastusasemalla tarkastetaan, että auto on valmistettu Euroopan komission asettamien ohjeiden mukaisesti. COC-todistuken hankkiminen valmistajalta voi olla hankalaa, aikaavievää ja kallista.

Belcar tarjoaa nopeamman ja paremman vaihtoehdon. Toimitamme vastaavuustodistuksen kolmen työpäivän sisällä ja valmistajaan verrattuna halvemmalla. Tiimimme on ollut osa toimialaa siitä lähtien, kun aloitimme ajoneuvojen maahantuonnin vuonna 2005. Olemme vuosien mittaan nähneet, miten vaativaa COC-todistuksen hankkiminen valmistajalta on, minkä vuoksi päätimme luoda vaihtoehtoisen ratkaisun.

Meistä tekee ainutlaatuisen se, että teemme yhteistyötä teknisten kumppaneidemme kanssa sekä avoimen lähteen että yrityskohtaisten ratkaisujemme parissa. Jos haluat vähentää COC- todistuksen aiheuttamaa vaivaa ja saada tarvittavat asiakirjat nopeasti, Belcar on sinua varten.

Jos haluat tietää lisää, ota rohkeasti yhteyttä jo tänään!